İSTANBUL / ÇATALCA - Karacaköy Ortaokulu

Nis

Okulumuzda her ay Gazze’deki kardeşlerimiz için ÇEDES projesi kapsamında yiyecek satışından elde edilen geliri bağış olarak göndermektedir. Bu vesile ile bağış kampanyasında emeği geçen okul müdürümüz Seher Sabancı BÜLBÜL başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. Filistin Halkı için dualarımıza devam ediyoruz.

Mrt

Evrenin veya olayların bir bölümünü ele alıp, çeşitli metotlardan yararlanarak gerçeğe uygun bilgiler elde etmeye bilim denir. Bilim alanlarında elde ettiğimiz bilgilerin, uygulamaya konulmasına teknoloji denir. Örneğin, sesin iletilmesi fen bilimlerinin konusudur. Bu bilgilerden yararlanarak telgraf, telefon, radyo, televizyon, telsiz gibi araçların yapılması teknolojidir.

Okulumuzda da konuyla ilgili pano hazırlandı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Şbt

Okulumuz 6/A sınıfın da Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ayın Etkinlikleri kapsamında ‘Deyimler ve Atasözleri’ konulu "Anlat Bakalım" etkinliği yapıldı.

Ock

Okulumuzda hayvan sevgisi bilincinin oluşturulması amacıyla "Hayvan Hakları ve Hayvan Sevgisi" konulu çeşitli etkinlikler düzenledik. Okulumuzda yapılan programda farkındalık oluşturmak amacıyla sınıflarrımızda ve okul bahçesinde çeşitli etkinlikler yapıldı. Öğrencilerimiz kuşlar için ağaçlara yuvalar ve beslenmeleri için yemlikler yaptı.

Hayvanlara karşı sevgi ve acıma duygularını uyandırmak, onları korumak ve haklarına saygı duyulmasını sağlamak amacıyla yapılan etkinlikte, hayvanlara karşı nasıl davranılması gerektiği konularında bilgiler verildi. Yapılan etkinlikler, okulumuz ve çevre ile ilgili duyarlılıkları artırıldı

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

İlköğretim haftasını öğrencilerimizin hazırladığı program ile kutladık.

Ortaokul disiplin cezaları nelerdir?

Ortaokulda öğrencilere verilebilecek disiplin cezaları şunlardır:

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreni yapıldı.